Drinks med portvin

Drinks med portvin

Portvin er en lækker og sød vin, der er perfekt til at nyde efter middagen eller som en del af en festlig cocktail. I dette blogindlæg vil jeg give dig nogle idéer til drinks med portvin, der vil imponere dine gæster og tilføje lidt ekstra glamour til din aften.

Nedenfor kan du finde opskrifter på drinks med portvin:

 1. Port Tonic
  Port Tonic er en simpel, men elegant drink, der er perfekt til en sommeraften. For at lave en Port Tonic, skal du blot blande 0,5 del rosé eller hvid portvin med 1 del tonicvand og servere det over is. Pynt med en skive citron eller en kvist mynte for ekstra smag og dekoration. Du kan med fordel bruge vores rosé portvin til at lave den delikate port tonic.

 2. Portvin negroni
  Negroni er en klassisk cocktail, der normalt laves med gin, Campari og sød vermouth. Men ved at erstatte vermouth med tawny portvin kan du lave en lækker variation af denne populære drink. For at lave en portvin negroni skal du først fylde et røreglas med is, tilsæt derefter 30 ml gin, 30 ml Campari og 30 ml tawny portvin. Rør forsigtigt rundt og si blandingen over i et glas fyldt med is. Pynt med en appelsinskal.

  Port negroni

 3. Port Sangria
  Hvis du leder efter en frisk og frugtagtig drink, kan du prøve en Port Sangria. Bland 100 ml portvin med 50 ml appelsinjuice, 50 ml ananasjuice og 50 ml æblejuice i en stor kande. Tilsæt skiver af frisk frugt, såsom appelsin, ananas, æble og kiwi, og lad det trække i køleskabet i mindst en time, inden du serverer det over is.

 4. Port Manhattan
  Port Manhattan er en sofistikeret cocktail, der er perfekt til en aften med venner eller en romantisk aften derhjemme. For at lave en Port Manhattan, skal du blande 50 ml portvin, 25 ml bourbon, 10 ml sukker sirup og 2 dashes angostura bitter i en shaker med is. Ryst det godt og server det i et cocktailglas. Pynt med en appelsinskal for ekstra smag.

 5. Port Flip
  Port Flip er en fyldig og cremet drink, der er perfekt til en kold vinteraften. Bland 50 ml portvin, 25 ml mælk, 1 æg og 10 ml ahornsirup i en shaker med is. Ryst det godt og server det i et lille glas. Pynt med revet muskatnød for ekstra smag.

 6. Port Royale
  Port Royale er en enkel og elegant drink, der er perfekt til en aften med venner eller en date. Bland 50 ml portvin og 100 ml mousserende vin i et champagne glas og server det med det samme. Pynt med en frisk hindbær eller jordbær for ekstra smag og dekoration.

Så der har du det - seks lækre drinks med portvin, der vil imponere dine gæster og tilføje lidt ekstra glamour til din aften. Prøv dem alle sammen og find din favorit!

Tilbage til blog

Vil du være en del af vores nyhedsbrev?

Vi skriver til dig, når vi har en nyhed, vi gerne vil dele med dig. Vi takker for din støtte og værdsætter enhver tilmelding til vores nyhedsbrev.