Forårskassen

Forårskassen

Foråret er en sæson fyldt med liv, lys og varme, og hvad er en bedre måde at fejre det på end med en forårskasse fyldt med lækker portvin og delikate snacks? Vores forårskasse er perfekt til at nyde på en solrig dag i haven, på en picnic eller som en lækker aperitif før middagen.

Vores forårskasse indeholder:

Quinta do Tedo Fine Tawny

Det bærende element i vores forårskasse er vores fantastiske, og økologiske Fine Tawny. Det er en af vores mest sælgende produkter nogensinde, og med sin klassiske stil har Quinta do Tedo lavet et mesterværk af en portvin. Med smagsnoter af vanijle, eg og nødder for flasken en til at drømme sig til sydligere himmelstrøg. 

 

Wally & Whiz: 

Hos Wally and Whiz har de gentænkt den traditionelle vingummi og udviklet dét, de kalder for den danske vingummi. En vingummi der er skabt med kærlighed og passion, og som sætter nye, høje standarder for, hvad en vingummi er. En vingummi, som dufter og smager af de naturlige råvarer, den er skabt af. Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en ærlig vingummi. Og det hele begyndte i et køkken i en lejlighed på Østerbro i København – hjemme hos deres grundlægger, Kristian Them Hansen. Kristian har altid været ret glad for vingummi! Han spiste ofte vingummi. Han kendte smagene fra hinanden, men kunne alligevel ikke rigtig smage, hvad de smagte af. Og en dag dukkede tanken op – det måtte være muligt at lave en vingummi, som både smagte af og indeholdt rigtig frugt, og som ikke havde utallige tilsætningsstoffer. Han ville lave verdens bedste vingummi med de bedst mulige råvarer.

The Mallows

Emma Bülow er datter af glaspuster Pernille Bülow og søster af lakridskongen Johan Bülow. Hun kommer fra en familie af iværksættere, og siden hun var helt lille, har hun altid vidst, at hun ville skabe noget, som var hendes helt eget. Allerede da hun blev gammel nok til at arbejde, introducerede hendes mor hende for det kreative miljø på Glastorvet i Svaneke – og her blomstrede en lille pige op med en masse idéer, drømme og gå-på-mod. For Emma, der er vokset op i en familie, der skaber og tænker stort, har det været naturligt at kaste sig ud i et projekt. Hele idéen bag The Mallows opstod, da Emma altid selv har elsket den klassiske, seje “flipper”. Den lille delfin som købes i supermarkeder, og som man kan trække flere centimeter lang, før man får en bid. Inspirationen fra den søde delfin, satte tankerne i gang hos den unge kvinde, som blot var 23, da hun flere gange ødelagde flere køkkenmaskiner i forsøget på at lave de første mallows med den helt perfekte chewyness – og herefter hun startede virksomheden The Mallows.

THE ORGANIC CRAVE

Ordet Crave stammer fra det svenske ord ‘at kräva’, hvilket betyder at stille krav og det er præcis, hvad de gør! THE ORGANIC CRAVE har som erklæret mål at kræve mere af industrien og samtidig skabe crave-værdige produkter. Gennem innovation udvikler og tilbyder de søde og salte snacks med økologiske ingredienser og fantastisk smag! Produkter som ovenikøbet er med lavt sukkerindhold eller reduceret fedtindhold. Så du kan rolig ‘crave more’ uden dårlig samvittighed. De eksisterer for at ændre måden verden craver på. De ønsker at gøre op med en industri som er kendt for at være stillestående og bange for at gøre tingene anderledes.

Tilbage til blog

Vil du være en del af vores nyhedsbrev?

Vi skriver til dig, når vi har en nyhed, vi gerne vil dele med dig. Vi takker for din støtte og værdsætter enhver tilmelding til vores nyhedsbrev.