Rosé portvin

Hvorfor er Rosé portvin så populært?

Rosé portvinen er virkelig bare noget for sig selv. 

Rosé portvin er en unik portvinsvariant, og sammen med den hvide portvin er de en del af en nyfortolkning og et friskt pust, hvis vi kigger på den traditionelle røde portvin, som vi kender den. Rosé portvinen gør sig fantastisk i som et tiltag i en drink - eksempelvis "Portonic" eller med lemon sodavand.

Faktisk er det sådan, at det såkaldte portvinsinstitut næsten aldrig giver vinhusene lov til at være kreative og opfinde nye varianter. Heldigvis har de formentlig smagt på det, og tænkt at der kunne være et potentiale, og det har vist sig, at være helt korrekt! Rosé portvin kom på markedet i 2008 og derfor er det altså en forholdsvis ny variant. 

Her på Portvinsflasken tilbyder vi Rosé portvin fra vores lige nu eneste hus Quinta do Tedo. Det er den absolut bedste Rosé portvin vi nogensinde har smagt, og det er lige nøjagtig derfor, at det er den du kan købe på siden. Vi vil selvfølgelig løbende tilføje flere Rosé portvin, i takt med at vi smager noget der er værd at tilbyde jer!

Rosé portvin

Tilbage til blog

Vil du være en del af vores nyhedsbrev?

Vi skriver til dig, når vi har en nyhed, vi gerne vil dele med dig. Vi takker for din støtte og værdsætter enhver tilmelding til vores nyhedsbrev.