Quinta do Tedo

På toppen af en bakke ligger Quinta do Tedo. De producerer portvin, som har fokus på økologi og bæredygtighed. 

Om huset

Quinta do Tedo er en vingård beliggende i Douro-dalen i det nordlige Portugal. Vingården har været i drift i mere end 400 år og har en rig historie og arv inden for vinproduktion. Quinta do Tedo producerer nogle af de bedste vine fra Douro-dalen, herunder portvin, røde og hvide vine. Vingården har en bred vifte af druesorter, herunder Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Sousão og andre. Quinta do Tedo er også kendt for sin smukke beliggenhed langs Douro-floden. Gården er omgivet af smukke landskaber og terrasseformede vinmarker, der giver mulighed for fantastisk udsigt over dalen. 

Quinta do Tedo logo

Quinta do Tedo er ejet af Bouchard familien, som har sine rødder tilbage til bourgogne i Frankrig. Det er familien som aktivt driver vingården, og har fingeren på pulsen i alle beslutninger. Faderen Vincent Bouchard er vinmageren bag alle vinene, og sammen med sin kone, Kay Bouchard, og børn formår de at præsentere de bedste vine fra området. Alle Qunita do Tedos druer er håndplukket og deres marker blev i 2010 økologisk certificeret. Hele familien hjælper med tilblivelsen af portvinen, og det er et hus med stor respekt for naturen og traditionerne. Quinta do Tedo

(Her ses et billede fra et af vores besøg hos Quinta do Tedo)

Portvinsflasken har haft fornøjelsen af at besøge Quinta do Tedo i Douro.

Besøg Quinta do Tedo

Vingården er åben for besøgende. Det er en stor oplevelse at ligge vejen forbi Quinta do Tedo, hvor huset med glæde viser frem i vinkælderen og produktionen. Der er mulighed for at smage husets portvine, og nyde en let anretning. Derudover tilbyder Quinta do Tedo mulighed for overnatning i deres restaurerede værelser, med udsigt ud over dalen. 

Se vores vine fra Quinta do Tedo her.

Mangler du portvin?

1 af 6
Tegning af en der drikker portvin

Vil du være den første til at se tilbud?

Vi skriver til dig, når der lander noget spændende nyt i portvinsvinkælderen eller når vi har en nyhed, vi gerne vil dele med dig. Dette kunne være når der lander en ny økologisk portvin på siden. Vores hjerte banker for de små producenter, og vi takker for din støtte og værdsætter enhver tilmelding til vores nyhedsbrev.