Portvinsflasken: Oplev verdenen af portvin med et månedligt portvinsabonnement

Portvinsflasken: Oplev verdenen af portvin med et månedligt portvinsabonnement

Portvin er i følge os mere end blot en drik - det er en oplevelse. Hos Portvinsflasken har vi været dybt engagerede i at dele denne fascination med vores kunder, og det er netop derfor, vi har skabt vores innovative portvinsabonnementskoncept. Vi har gennem 2 år levereret mere end 200 ordrer portvin, og har den vej igennem fået en forståelse for, hvad vores kunder kan lide at drikke. Derfor føler vi os nu klar til næste step - nemlig portvin på abonnement.

Baggrundshistorie:

Nicolai og Mads driver til dagligt Portvinsflasken - to barndomsvenner og passionerede portvinsentusiaster, der deler en vision om at sætte portvin på dagsordenen. Dybt forankret i vores venskab og fælles passion for portvin, har vi taget det som vores mission at udbrede portvin i Danmark, ved hver måned at sende portvin ud til vores medlemmer gennem et portvinsabonnement.

Det hele begyndte med en passion for portvin. Som entusiaster og eksperter inden for portvinens verden følte vi, at der manglede en måde at dele denne passion med andre på en unik og spændende måde. Derfor satte vi os for at skabe et koncept, der ikke blot tilbød portvin, men også historierne bag, og dermed skabte en dybere forbindelse mellem forbrugeren og produktet.

Konceptet:

Med vores portvinsabonnement køber du ikke blot en flaske portvin om måneden. Med et portvinsabonnement hos os får du en historie omkring producenten og alle deres metoder, imens du smager på portvinen. Vi lader dig rejse gennem portvinens verden og tager dig i hånden, så du også lærer alt der er værd at vide omkring producenten . Vi ønsker at give dig mere end bare en flaske vin; vi ønsker at give dig en hel oplevelse.

Hvad kan du forvente?

Når du tilmelder dig vores portvinsabonnement, åbner du døren til en verden af opdagelse. Hver måned vil du modtage en nøje udvalgt flaske portvin, ledsaget af en detaljeret historie om vinhuset, produktionsprocessen og de unikke kendetegn ved den pågældende producent. Du kan yderligere forvente lidt ekstra kærlighed den første måned, da du her modtager vores velkomstkasse - 1 portvin, 2 traditionelle portvinsglas samt historie om producenten. 

Hvordan fungerer det?

At tilmelde sig vores abonnement er enkelt. Besøg blot vores hjemmeside, køb vores portvinsabonnement, og vent spændt på at modtage din første levering. Nu kan du altså se frem til at modtage portvin hver måned, så du ikke selv skal tænke over det! 

Hvorfor vælge Portvinsflasken?

Når du vælger at blive en del af Portvinsflaskens abonnementsfællesskab, får du ikke blot adgang til enestående portvine; du bliver også en del af en levende og engageret fællesskab af portvinseksperter og entusiaster. Vi stræber efter at skabe en unik oplevelse for vores kunder, hvor fællesskab, læring og nydelse går hånd i hånd.

Tilbage til blog

Vil du være med i klubben?

Vi skriver til dig, når vi har en nyhed, vi gerne vil dele med dig. Vi takker for din støtte og værdsætter enhver tilmelding til vores nyhedsbrev.