Om os

Nicolai og Mads
Mød vennerne bag Portvinsflasken

Lad os præsentere duoen bag Portvinsflasken, Nicolai og Mads. Vi er barndomsvenner og to lidenskabelige portvins entusiaster, som har en fælles drøm om at bringe økologi og kvalitet sammen i en flaske. Vores hjerte banker for de mindre vingårde, som kæmper en hård kamp mod de masseproducerede portvine. Med vores portvinssalg og fokus på økologi, er vi på en mission om at udfordre den traditionelle tankegang i portvinsindustrien og give dig den bedst mulige portvins oplevelse. 

Mads har rejst og boet i Portugal, og tog portvinen med hjem til Nicolai. Vi har et tæt samarbejde med lokale producenter, der deler samme passion for bæredygtighed og kvalitet som os. Vi har nøje udvalgt flaskerne på siden, så din garanti for kvalitet er sikret. 
Vi står altid til rådighed for, at besvare spørgsmål omkring vores portvine og vingårde. Så tøv endelig ikke med at række ud til os, så deler vi gerne ud af vores passion :)

De bedste hilsner
Nicolai Strøm Christensen & Mads Rauff Sørensen

Portvinsflasken logo med mand der drikker af en flaske

Mangler du portvin?

1 af 6
Tegning af en der drikker portvin

Vil du være den første til at se tilbud?

Vi skriver til dig, når der lander noget spændende nyt i portvinsvinkælderen eller når vi har en nyhed, vi gerne vil dele med dig. Dette kunne være når der lander en ny økologisk portvin på siden. Vores hjerte banker for de små producenter, og vi takker for din støtte og værdsætter enhver tilmelding til vores nyhedsbrev.